Wat leuk dat je interesse hebt in het gratis adverteren op de Subono-bon! Omdat het adverteren met een leuke korting gratis is maken we wel een paar duidelijke afspraken.
Wanneer je het instuur-formulier hebt ingevuld ga je hier natuurlijk mee akkoord.

Iedere Subono sponsoractie wordt speciaal voor de deelnemende vereniging, school of goede doel opgezet. Hierop is plek voor +- 18 gratis te plaatsen aanbiedingen van lokale ondernemers en bedrijven. Wij vullen de Subono-bon met de beste aanbiedingen, we selecteren de verschillende en exclusieve aanbiedingen uit alle inzendingen, altijd van lokale/regionale ondernemers en bedrijven.

Denk goed na over jouw aanbieding of korting; het is belangrijk dat de kopers van een Subono-bon welke het spaardoel willen steunen gegarandeerd gebruik kunnen maken van jullie korting of aanbieding, zorg daarom dat de aanbieding of korting minimaal 3 maanden geldig is, we kunnen hier andere afspraken over maken in overleg. Natuurlijk blijven jullie zelf aansprakelijk voor de opgegeven en geaccordeerde korting. Subono B.V. maakt de korting in overleg met jullie gratis op maar is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele (negatieve) gevolgen. 

Het insturen van een aanbieding is geen garantie van een gratis advertentie, we zoeken natuurlijk de beste aanbiedingen uit om te zorgen dat de Subono-bonnen makkelijk verkocht kunnen worden. Zo halen we makkelijker geld op om het spaardoel te realiseren. De plaatsing is afhankelijk van de wensen van de vereniging, school of het goede doel en een eventueel bestuur. 

In het geval van het stoppen van jullie bedrijfsactiviteiten (bijv. door faillissement) of het verhuizen hiervan is het voor Subono belangrijk om op de hoogte te worden gebracht wanneer dit binnen de geldigheid van de aanbieding of korting plaatsvindt. Zo kunnen wij de kopers van de diverse Subono-bonnen op de hoog-te brengen van het verval of de wijziging van de betreffende kortingsactie.

Als lokaal bedrijf blijven jullie zelf verantwoordelijk voor de advertentie. Na akkoord van het gratis ontwerp kunnen we dit niet meer wijzigen en zijn de risico's voordelig en eventueel nadelig voor het bedrijf. Natuurlijk geven we hierin advies en maken we jullie kortingsbon gratis op, een bedrijf geeft vooraf ALTIJD akkoord op het ontwerp en de inhoud. Zonder akkoord wordt een kortingsbon niet geplaatst.

Op zoek naar extra inspiratie voor een aanbieding? Kijk hier..

Als er vragen zijn, neem gerust contact op.
085 024 00 22 of mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.