Aanbieding insturen voor een Subono-actie.

Binnenkort start(en) onderstaande actie(s) bij een vereniging, school of goed doel bij u in de buurt.

Wilt u een vereniging, school of goed doel een warm hart toe dragen en GRATIS adverteren met een scherpe deal als advertentie? Klik op de actie(s) die je wilt sturen en stuur exclusieve jouw aanbieding in. 

LET OP: er is ruimte voor een maximaal aantal aanbiedingen, we kiezen de beste aanbiedingen uit de ingezonden acties. Zorg dus voor een scherpe korting.Actie start eind April 2020

Steun de binnenstad Nijmegen

Winkels en horecabedrijven in de binnenstad van Nijmegen kunnen gratis adverteren op een Subono-bon. Hiervoor hebben we 18 plekken beschikbaar voor exclusieve aanbiedingen. 

Klik op onderstaande link voor meer informatie omtrent deze actie.


Actie start in April 2020

"Vind de weg terug naar Vlaardingen"

Winkels en horecabedrijven in Vlaardingen kunnen gratis adverteren op een Subono-bon. Hiervoor hebben we 18 plekken beschikbaar voor exclusieve aanbiedingen. 

Deze aanbiedingen worden verkocht. Zo halen we geld op in deze moeilijke tijd. Een groot deel van de opbrengst vloeit terug naar de lokale bedrijven. We schaffen namelijk cadeaubonnen aan bij de deelnemende winkels en horecabedrijven.


Actie start eind April 2020

Steun de Binnenstad Veenendaal

Winkels en horecabedrijven in de binnenstad van Veenendaal kunnen gratis adverteren op een Subono-bon. Hiervoor hebben we 18 plekken beschikbaar voor exclusieve aanbiedingen. 

Klik op onderstaande link voor meer informatie omtrent deze actie.