Een exclusieve actie voor het goede doel

Is jullie goede doel op zoek naar extra inkomsten? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een Subono sponsoractie. Exclusief voor jullie geregeld en het kost jullie geen geld.

Bij Subono werken we nauw samen met lokale bedrijven en winkels. Die kunnen gratis adverteren op 1 van de 18 plekken op de Subono-bonnen.

Het geld halen we op door deze kortingsbonnen te verkopen in samenwerking met de lokale winkels, bedrijven en eventuele vrijwilligers. Ieder goede doel krijgt van Subono een online deelnemerspagina op subono.nl, via dit online kanaal verloopt de verkoop via iDeal.

Om de verkoop te verhogen bieden we diverse kanalen. Waaronder de promotie online via sociale media maar ook in de krant én door vrijwilligers. Hierdoor haalt jullie goede doel makkelijk extra geld op! Een nieuwe manier van collecteren. We belonen namelijk de mensen die een gift doen met handige kortingsbonnen.

Mensen uit de buurt, koopjesjagers en personen die jullie goede doel een warm hart toe dragen kopen kortingsbonnen en doneren zo een deel van de opbrengst aan jullie goede doel, van het andere deel worden alle kosten voor de actie betaald.

Subono neemt alles kosteloos uit handen

Subono regelt sponsoracties die niet alleen maatschappelijk verantwoord zijn maar ook exclusief. Wanneer we een actie opzetten voor jouw goede doel zijn jullie de enige die deel neemt in jullie plaats of postcodegebied. Er zullen dan gedurende een periode van +-3 maanden geen andere Subono sponsoracties tegelijk lopen in jullie plaats of postcodegebied. 

Voor goede doelen verzorgen wij een 'uitgeklede' versie van de Subono sponsoractie voor verenigingen en scholen zoals wordt getoond in de animatie. 

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd?
Nodig ons vrijblijvend uit voor een kennismaking.