Lokaal sponsoren zonder kosten?

Gratis adverteren in jouw regio

Iedere ondernemer wilt graag gratis adverteren en ook nog eens kosteloos een vereniging of school sponsoren. Een leuke oplossing is: Subono.

Waarschijnlijk kijk je op onze pagina omdat je hebt gehoord dat er binnenkort een sponsoractie van Subono start in jouw omgeving en wil je meer weten.

We zijn voor diverse acties altijd op zoek naar winkels en bedrijven die graag het lokale verenigingsleven en de lokale scholen een warm hart toe dragen en graag een exclusieve aanbieding beschikbaar willen stellen voor op de Subono-bon.
Natuurlijk maken we deze gratis op maat op in jullie huisstijl.

Aanbieding inspiratie vind je hier:

 


Wanneer er een actie wordt gestart halen de leden en scholieren geld op door Subono-bonnen, bestaand uit 18 exclusieve en lokale aanbiedingen te verkopen aan familie, vrienden en buren. Een potentiëel publiek van honderden consumenten voor jullie organisatie. Dit biedt je extra naamsbekendheid, klandizie en een gratis advertentiemogelijkheid voor jullie. 

Hoe leuker jullie aanbieding, hoe groter de kans dat mensen de bonnen willen kopen en hoe vaker de naam van jullie organisatie gezien wordt.

Wil je een aanbieding insturen? 

Willen jullie de Subono-bon zelf opmaken?

Heb je vragen of ben je benieuwd of er een actie in jullie omgeving staat ingepland?
Neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

Contact

       085 024 00 22

     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Stuur ons een berichtje via Facebook

     Neem contact op via WhatsApp